piątek, 12 maja 2017

DT SnipArt- Album komunijny dla chłopca / Communion album

Maj to zdecydowanie miesiąc komunijny! Mnie również pochłoną ten temat do reszty. Od czasu do czasu staram się tworzyć projekty inne niż te co robię na co dzień. Tym razem wykonałam album. 
May it's communion time definitely! This theme absorb me to the rest too!
I try to make different project from time to time and with such I come to you today. 



Ten projekt to nie jest "moja rzecz". Schodzi mi na to bardzo dużo czasu, gdyż nad każdą kartką muszę się zastanowić osobno. To moja zmora ;) Jednak tym razem pomogłam sobie poprzednio wykonanym albumem (z zeszłego roku - mówiłam, że rzadko je robię :P ). Kartki obkleiłam na zmianę różnymi papierami, dodałam falbankę z dziurkacza i SnipArtowe tekturki jako elementy ozdobne. Mnie się na prawdę podoba. A Wam? Co sądzicie, coś powinnam dodać lub zmienić?
Albums are not my thing because they take a lot of time and I am not sure what to put on each card and I am thinking and thinking and thinking and that's problem :P This one I did very similar to my last one (from last year, as I said I make it very rare! ;) ).  Each page I glued with different papers and ad some punched border. As a beautiful embellishments I used SnipArt chipboards. I really enjoy it and you? What do you think about it, should I change something?





 









Pozdrawiam cieplutko / Hugs

3 komentarze: